Aflastning autisme tilbydes på bostedet Hilltop

Børn og unge med autisme kræver helt særlige rammer og hensyn. Derfor kan autisme i familien være hårdt – både for den ramte, men også for resten af familien. Hos Hilltop tilbyder vi aflastning til familier med autisme efter individuelle behov. Vores bosted er beliggende i Skive, hvor vi tilbyder hjælp til alle unge fra Midtjylland og resten af landet.

Autisme betyder i mange familier, at både forældre og søskende må indrette sig på særlige måder. Over tid kan dette udgøre en belastning for familien. Familien kan blive hæmmet i sine aktiviteter, og den unge med autisme kan blive presset af ønsker fra forældre og søskende. Derfor kan det ofte være en god idé, hvis personen indimellem får et pusterum fra familien – og omvendt.

Gode grunde til at benytte sig af aflastning i forbindelse med autisme

Vi har mange års erfaring med aflastning, og derfor kan vores bosted trygt vælges. Aflastning vil sige at være væk fra hjemmet nogle døgn hver måned. Her får den unge med autisme oplevelser i rammer, der er tilpasset den enkeltes specifikke behov.

Der er flere gode grunde til at benytte sig af aflastning til unge med autisme. Ofte er der tale om en hensigtsmæssig løsning, som gavner alle parter bedst. Under aflastningen får den unge mulighed for at være en del at et socialt miljø med ligestillede unge. Noget, som ofte kan være svært at opnå for den unge på egen hånd.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at vide mere om, hvad vi på Hilltop tilbyder i forbindelse med aflastning for unge med autisme, er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan kontaktes på telefon: 96 96 10 60 eller på mail: [email protected], så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Følg dagligdagen på Hilltop​

Kontakt Hilltop i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Hilltop

Arvikavej 4
7800 Skive

Kontaktoplysninger

Tlf.:9696 10 60​

E-mail:[email protected]

CVR: 30469267

Vi tilbyder

Ungdomsuddannelse,

ophold og bo-træning for unge med Autismespektrumforstyrrelser