Botilbud og botræning for unge med autisme

På botilbuddet Hilltop tilbyder vi gode rammer med botræning for unge med autisme.

Unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, såsom autisme har ofte brug for oplæring og støtte. I forhold til at tilegne sig de nødvendige færdigheder for at kunne klare sig selvstændigt i voksenlivet. I årene, hvor denne indlæring foregår, er det vigtigt at den unge får tilstrækkelig støtte. Samtidig er det vigtigt, at der er kompetente personer til rådighed, der forstår vanskelighederne. Denne form for støtte tilbyder vi i vores botilbud.

Botilbud er en tryg base

For at den unge kan føle sig tryg og bruge sine kræfter på at udvikle sig, er et botilbud en hensigtsmæssig ramme. På Hilltop er der adgang til støtte døgnet og året rundt, hvilket er med til at skabe stor sikkerhed. Via botræning støtter vores professionelle personale beboernes udvikling i et passende tempo.

Botræning

Botræningen på vores botilbud går især ud på, at lære unge med autisme praktiske færdigheder i forbindelse med tøjvask, rengøring, indkøb, madlavning, personlig hygiejne, styring af økonomi og lignende. Alt sammen elementer, der er nødvendige for at kunne leve et selvstændigt liv på sigt.

Vores botræning foregår som et træningsforløb, hvor pædagogiske medarbejdere oparbejder færdighederne hos den unge på botilbuddet.

I den afsluttende periode af et ophold på Hilltops botilbud vil beboeren typisk komme til at håndtere flere og flere aspekter på egen hånd. Ideelt set kan han eller hun ved udflytningen bringe egenskaberne fra botræningen direkte med over i en ny ramme - i form af egen bolig.​

Følg dagligdagen på Hilltop​

Kontakt Hilltop i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Hilltop

Arvikavej 4
7800 Skive

Kontaktoplysninger

Tlf.:9696 10 60​

E-mail:[email protected]

CVR: 30469267

Vi tilbyder

Ungdomsuddannelse,

ophold og bo-træning for unge med Autismespektrumforstyrrelser