GUA-behandling tilbydes på dejligt bosted

Hos Hilltop har vi stor erfaring med behandling af GUA. Vi er derfor i stand til at tilbyde en professionel og individuelt tilrettelagt behandling, så den ramte kan få et så normalt liv som muligt. Vores opholdssted er beliggende i Skive, hvor vi byder alle unge mennesker fra Midtjylland og resten af landet velkomne.

Nogle personer har et usynligt handikap kaldet GUA (gennemgribende udviklingsforstyrrelse, anden). Disse personer kan af andre opleves som følelsesmæssigt svingende. Desuden kan de have svært ved forandringer og nemt føle sig frustrerede. Hos Hilltop har vi de rette kompetencer og værktøjer til at tilbyde en professionel GUA-behandling.

Vi tilrettelægger en individuel GUA-behandling

Folk med GUA kan have problemer med at forstå andre. I særligt pressede situationer kan det endda være svært for GUA-ramte personer at skelne mellem virkelighed og fantasi. Denne lidelse kan derfor skabe problematikker i forhold til sociale kompetencer og kan i varierende grad nedsætte indlæringsevnen på trods af, at der er tale om normaltbegavede personer.

Mange kan i forbindelse med GUA føle sig misforstået af omgivelserne, hvorfor det ofte sker, at GUA-ramte ikke får den hjælp, de behøver.

Vi kan hjælpe med GUA-behandling på forskellige måder, så personen får et så normalt liv som muligt. Her hos os tilrettelægges behandlingen altid efter den individuelles behov og ressourcer.

Kontakt os for at høre mere

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om GUA- behandling eller vores andre tilbud, er du til hver en tid velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål.

Du kan kontakte os på telefon: 96 96 10 60 eller på mail: [email protected], så vender vi tilbage snarest muligt.

Følg dagligdagen på Hilltop​

Kontakt Hilltop i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Hilltop

Arvikavej 4
7800 Skive

Kontaktoplysninger

Tlf.:9696 10 60​

E-mail:[email protected]

CVR: 30469267

Vi tilbyder

Ungdomsuddannelse,

ophold og bo-træning for unge med Autismespektrumforstyrrelser