ANSØGNINGSFRISTEN ER UDLØBET - Til Hilltops kollegium søges en pædagogisk medarbejder til en fast stilling

Det er i udgangspunktet et krav at du er uddannet som pædagog, ergoterapeut, lærer, eller har lignende relevant uddannelsesmæssig baggrund, da det er komplicerede pædagogiske opgaver der skal løses. Du skal kunne møde andre mennesker med respekt og i øjenhøjde, og se mennesket frem for diagnosen. Da vores opgaver ofte kræver at vi laver omstillinger og tilpasser os de aktuelle opgaver, skal du være indstillet på en vis fleksibilitet, både ift. skiftende vagttyper, jævnlige ændringer i vagtplaner (efter gældende varsler), samt skift i de pædagogiske opgaver. Du vil blive kontaktperson for flere beboere og har, i samarbejde med en kollega, ansvar for beboerens samlede situation og skal løbende justere den pædagogiske indsats ift. de mål der fremgår af den kommunale handleplan. Det er en opgave, der kræver et stort overblik, evne til at skabe motivation, og sans for detaljer. Dokumentation af det faglige arbejde er uomgængeligt, da vi skal kunne kommunikere vores arbejde og resultater til hinanden, og til mange forskellige kommuner og sagsbehandlere. Du skal derfor være indstillet på, og evne, at sætte ord på den pædagogisk indsats. Da specialisering er en væsentlig del af vores strategi, skal du have et ønske om fortsat faglig udvikling, særligt gennem kurser og supervision. Erfaring inden for det specialiserede socialområde vil blive foretrukket.

Løn i henhold til lokalaftale mellem Hilltop og SL.

For yderligere oplysninger kontaktes forstander Jeppe Hansen på tlf.: 20 96 29 07, eller mail: jh@hilltop.dk

Stillingen er i udgangspunktet på fuld tid, og ønskes besat pr. 1. juli 2018, eller tidligere

Ansøgningsfrist er onsdag den 23. maj kl. 12:00. Ansøgningen sendes til Hilltop, Arvikavej 4, 7800 Skive. Att. Karina Kjær Laursen, eller til kkl@hilltop.dk

Samtaler forventes afholdt mandag den 28. maj

Uopfordret ansøgning:

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Vi vil gemme dit CV i vores emnebank i 6 måneder. Hvis vi i denne periode får en ledig stilling, der matcher dine kvalifikationer og ønsker, kontakter vi dig. 

Vi vil dog samtidig opfordre dig til at følge med i vores opslåede stillinger og søge specifikt, hvis du ser en stilling, som du er interesseret i.

Ansøgningen kan sendes til vores administrative medarbejder Karina Kjær Laursen på e-mail: kkl@hilltop.dk

Følg dagligdagen på Hilltop​

Kontakt Hilltop i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adreseoplysninger

Hilltop
Arvikavej 4
7800 Skive

Kontaktoplysninger

Tlf.: 96 96 10 60
E-mail: jh@hilltop.dk
CVR: 30469267

Vi tilbyder

Ungdomsuddannelse,

ophold og bo-træning for unge med Autismespektrumforstyrrelser