​Praktik

​Praktik aftales individuelt. Der er mulighed for at komme i praktik på skolen hos pedellen samt i køkkenet. Ellers laves der aftaler med private og offentlige arbejdspladser efter dine ønsker om praktikplads. Det er også muligt at komme i praktik på et uddannelsessted, fx teknisk skole, handelsskole, gymnasium mm.

Praktik kan arrangeres på mange måde afhængig af behov og muligheder: korte forløb på fx 1 uge, længere forløb fx en fast ugedag. Nogle praktikker er 2 timer om dagen, andre er 6 timer om dagen.

Praktik benyttes, når du skal snuse til forskellige arbejdsområder og få et indblik i hvad arbejdet egentlig indeholder eller hvis du har besluttet dig for dit fremtidige arbejdsområde og gerne vil dygtiggøre dig.

Når du er i praktik vil personalet fra skolen følge med dig i praktik de første gange, ligesom der vil blive lavet aftaler med praktikstedet om hvilke opgaver du skal udføre, samt hvilke hensyn der skal tages. Videre i praktikforløbet vil der bliver holdt regelmæssige opfølgninger med deltagelse af dig, skolen samt praktikstedet. (Lone og Kirsten)​

Følg dagligdagen på Hilltop​

Kontakt Hilltop i dag​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresseoplysninger

Hilltop

Arvikavej 4
7800 Skive

Kontaktoplysninger

Tlf.:9696 10 60​

E-mail:[email protected]

CVR: 30469267

Vi tilbyder

Ungdomsuddannelse,

ophold og bo-træning for unge med Autismespektrumforstyrrelser