+45 96 ​96 10 60​ info@hilltop.dk

​BOTILBUD OG BOTRÆNING

BOTILBUD OG BOTRÆNING FOR UNGE MED AUTISME

 

Hilltop er et opholdssted for unge og tilbyder både botilbud og botræning for unge med autisme.

Unge med gennemgribende udviklingsforstyrrelser, såsom ASF, har ofte brug for oplæring og støtte, i forhold til at kunne tilegne sig de nødvendige færdigheder for at kunne klare sig selvstændigt i voksenlivet. I årene hvor denne indlæring foregår, er det vigtigt at den unge får tilstrækkelig støtte. Samtidig er det vigtigt, at der er kompetente personer til rådighed, der forstår den unges vanskeligheder.

Vi er et opholdssted for unge, der gør en dyd ud af, at den unge kan føle sig tryg og bruge sine kræfter på at udvikle sig. På Hilltop er der adgang til støtte døgnet og året rundt, hvilket er med til at skabe tryghed. Gennem botræning støtter Hilltops personale beboernes udvikling i et passende tempo.

BOTRÆNING

 

Botræningen på vores botilbud går især ud på, at lære unge med autisme praktiske færdigheder i forbindelse med tøjvask, rengøring, indkøb, madlavning, personlig hygiejne, styring af økonomi og lignende. Alt sammen elementer, der er nødvendige for at kunne leve et selvstændigt liv på sigt.

Vores botræning foregår som et træningsforløb, hvor pædagogiske medarbejdere oparbejder færdighederne hos den unge på vores botilbud.

I den afsluttende periode af et ophold på Hilltops botilbud vil beboeren typisk komme til at håndtere flere og flere aspekter på egen hånd. Ideelt set kan han eller hun ved udflytningen bringe egenskaberne fra botræningen direkte med over i en ny ramme – i form af egen bolig.​

For yderligere information om vores bosted for unge og botræning, er du velkommen til at tage kontakt til os. Vi fortæller også gerne om STU forløb, social færdighedstræning, GUA behandling mm.